perjantai 4.12.2020 | 06:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Liukkaat olosuhteet autoilijoiden harmina: Kruunupyyssä sattui kahden auton peräänajo, henkilöauto suistui ulos tieltä lähellä Kokkolaa

Vili Ruuska
Ti 20.10.2020 klo 09:51 | päivitetty ti 10:08

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos sai tiistaina yhdeksän aikoihin hälytyksen Kruunupyyssä sattuneesta tieliikenneonnettomuudesta. Kyseessä oli valtatie 8:n ja Lentokentäntien risteyksessä tapahtunut kahden henkilöauton peräänajo.

Onnettomuus ei aiheuttanut pelastuslaitokselle liiemmin tehtäviä. Autot siirrettiin pois muun liikenteen tieltä. Vaikutus liikenteeseen oli puolisen tuntia. Kymmeneltä liikenne kulki jo normaalisti.

Toinenkin aamuinen tieliikenneonnettomuus kirjattiin Kruunupyyhyn. Lähellä Kokkolaa henkilöauto luiskahti ulos tieltä. Tämäkään onnettomuus ei aiheuttanut erityisemmin tehtäviä pelastuslaitokselle. Autoa ei esimerkiksi tarvinnut siirtää liikenteen tieltä.

Onnettomuuksien osallisten määrästä pelastuslaitoksella ei ollut tietoa. Myöskään vahingoista ei kerrottu.

Pelastuslaitokselta arvioidaan, että tie on liukas paikoitellen. Tielle on kertynyt loskaa, joka heikentää ajo-olosuhteita.

//20.10. kello 10.02 Päivitetty uutista.

//20.10. kello 10.08 Päivitetty uutista.

Lue myös:

Lumisadealue pyyhkäisi Keski-Pohjanmaan ylle maanantain ja tiistain välisenä yönä – Aamuliikenne sujui talvisissa olosuhteissa, katso video Kruunupyyn ja Kokkolan rajalta

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »