perjantai 4.12.2020 | 18:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Reisjärven kunnanjohtajan Marjut Silvastin mielipide: Valtuusto on puhunut

Ke 28.10.2020 klo 19:15

Viime päivinä on käyty vilkasta keskustelua lehdistössä ja sosiaalisessa mediassa Reisjärven kunnan asioista ja päätöksistä. Asiat ovat saaneet mitä ihmeellisimpiä käänteitä ja nimityksiä – aina ajojahtiin saakka. Mielipiteitä ovat lausuneet nekin, jotka ovat olleet yhden tiedon varassa ja eivät ole olleet asiassa osallisia millään tavoin. Pahimmillaan mukaan ovat sotkeutuneet nekin asiat, joilla ei mitään tekemistä viimeaikaisten käänteiden kanssa.

Kunnan viranhaltijat – myös kunnanjohtaja – toimivat virkavastuulla, ja siihen kuuluu lain noudattaminen. Kunnanjohtajallakaan ei ole oikeutta laatia sellaista asiakirjaa, joka hänellä ei ole ja jonka laatiminen kuuluu muiden tahojen tehtäviin. Todettakoon myös, että toimenpiteen nimi on häirintäilmoitus silloin, kun se koskee toimenpidettä. Kyse on siis asioista, ei henkilökohtaisesta häirinnästä eikä jahtaamisesta.

Reisjärven kunnanvaltuusto teki viimeisimmät päätöksensä maanantaina yksimielisesti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Reisjärven kunnassa odotan ja toivon kaikkien tahojen keskittyvän oleelliseen: hyvinvoinnin vahvistamiseen kuntalaisille. Meillä on upea kunta, joka ansaitsee arvoisensa toiminnan meiltä kaikilta.

Rakennetaan yhdessä hyvää Reisjärveä!

Marjut Silvast

kunnanjohtaja

Lue aiemmista käänteistä täältä:

KP 8.10.: Reisjärven kunnan valintajupakasta tutkintapyyntö – kiista koskee vaalilistaa numero 1 ja sen olemassaoloa

KP 5.10.: Mitä Reisjärvellä tapahtuu? Kunnanhallitus vaatii "Nyman-päätöksen" kumoamista ja uusia valintoja Selänteen valtuustoon – Teuvo Nymanin valinta sittenkin vaakalaudalla

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »