sunnuntai 13.6.2021 | 23:56
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Jalkapallon Ykkösen loppukauden otteluohjelma on lyöty lukkoon – Sarja päättyy Pietarsaaren Jaron ja KTP:n väliseen suurten panosten otteluun

Vili Ruuska
Pe 30.10.2020 klo 09:16 | päivitetty pe 10:26

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Jalkapallon Ykkösen kausi aiotaan viedä loppuun pelaamalla. Palloliiton hallitus tiedotti torstai-iltana verkkosivuillaan päättäneensä, että runkosarjan viimeinen kierros pelataan otteluohjelman mukaisesti tulevana lauantaina.

Pelaamatta jääneet kolme rästipeliä pelataan ensi viikolla. Sarja päättyy sunnuntaina 8.11. AC Oulun ja Mikkelin Palloilijoiden (MP) sekä Pietarsaaren Jaron ja KTP:n välisiin otteluihin.

Rästipelien taustalla on koronavirustartunta. KTP:n ja MP:n välisen ottelun tuomariston jäsenellä todettiin koronavirustartunta. Joukkueet asetettiin karanteeniin, millä oli vaikutusta myös Jaron ja AC Oulun otteluohjelmiin.

Jos koronaviruksesta johtuvia ottelusiirtotarpeita tulee, siirtoja ei enää tehdä. Tällaisessa tapauksessa sarja päätetään ja sijoitukset määräytyvät suhteellisten pisteiden perusteella.

Jaro on sarjassa toisena tasapisteissä KTP:n kanssa, tosin ottelun enemmän pelanneena. Sarjaa johtaa AC Oulu kolmen pisteen turvin.

//30.10. kello 9.23 Muokattu otsikkoa.

//30.10. kello 10.25 Korjattu jutun alkua. Palloliiton hallitus tiedotti torstai-iltana, ei perjantai-iltana kuten jutussa aiemmin väitettiin.

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »