perjantai 7.5.2021 | 07:25
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Keliber ja Kokkolan Energia laativat vuokrasopimuksen Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsevasta tontista: "Meillä on nyt erinomainen rakennuspaikka", iloitsee Keliberin toimitusjohtaja Hannu Hautala

Vili Ruuska
To 12.11.2020 klo 11:09

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keliber ja Kokkolan Energia tiedottavat allekirjoittaneensa vuokrasopimuksen Kokkolan suurteollisuusalueelle rakennettavan kemiantehtaan 12,5 hehtaarin tontista. Vuokrasopimus on kestoltaan 30 vuotta.

Sopimus astuu voimaan 1.1.2021.

– Meillä on nyt erinomainen rakennuspaikka kemian alan suurteollisuusalueella, jossa ovat korkeatasoinen infrastruktuuri ja palveluntarjonta. Myös alueen panostus kiertotalouteen, turvallisuuteen sekä satama-, raide- ja ajoneuvoliikenteeseen tulevat palvelemaan tarpeitamme erinomaisesti, toteaa Keliberin toimitusjohtaja Hannu Hautala tiedotteessa.

– Olemme tyytyväisiä, että pääsimme sopimukseen tontin vuokrauksesta. Se palvelee suurteollisuusalueen kehittämistä, koko Kokkolan kaupunkia ja tarjoaa meille mahdollisuuden liiketoimintaan Keliberin kanssa. Näen mielenkiintoisena mahdollisuutena esimerkiksi jätelämmön hyödyntämisen, kommentoi puolestaan Kokkolan Energian toimitusjohtaja Mikko Rintamäki tiedotteessa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »