sunnuntai 18.4.2021 | 14:43
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »

Koronavuonna yksi jos toinen on löytänyt oman sisäisen leipojansa, mutta välillä olisi syytä keventää – Näillä ohjeilla onnistut

Sanotaan, että leivonnassa onnistuu parhaiten seuraamalla reseptien desejä ja grammoja tarkasti. Raaka-aineiden muutokset tai pois jättäminen vaikuttavat useimmiten maun lisäksi paljon myös leivonnaisen rakenteeseen, varsinkin kun kyseessä ovat rasva, sokeri ja kananmunat.

Tämä uutinen on vain tilaajille.


Olen jo tilaaja

Kirjaudu

Jatkuu kestotilauksena 17,7€/kk. Voit perua tilauksen milloin vain.

Tutustu digiin 1€ / kk

Tilaa palvelu.

Tee tilaus

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »