tiistai 13.4.2021 | 04:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nina Nilsson Raution kaupan myymäläpäälliköksi – Kauppa avaa ovensa kevätkesällä

Anne Mattila
Ti 2.3.2021 klo 10:36 | päivitetty ti 10:44

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Kalajokinen Nina Nilsson on valittu Rautio Kauppa Osuuskunnan ensimmäiseksi myymäläpäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässä huhtikuun alussa ja kauppa on tarkoitus avata alkukesästä.

51-vuotiaalla Nilssonilla on pitkä kokemus kaupan alalta Suomen lisäksi Ruotsista. Hänellä on ollut muun muassa kenkäkauppa Kalajoen keskustassa.

Kalajoen Rautiossa kyläläiset ovat talven aikana kunnostaneet Osuuskauppa KPO:lta ostamaansa kauppakiinteistöä. Talkoilla tehdyt rakennustyö ovat edenneet lattian laatoitus vaiheeseen.

– Kalusteita alamme hankkia pikapuoliin, koska niiden saamisessa menee aikaa, kauppaosuuskunnan väliaikaisen hallituksen puheenjohtaja Hannu Niemelä kertoo.

Niemelä sanoo, että myymäläpäällikölle annetaan laajat valtuudet kaupan pyörittämiseen. Hän hankkii tavarat, tekee tilaukset ja päättää kaupan sisustuksesta.

– Osuuskunnan hallitus toimiin tukena ja valvoo toimintaa. Myymäläpäälliköllä on kuitenkin suurin vastuu tuloksen toteutumisesta ja hänelle asetettuihin tavoitteisiin pääsemisessä, Niemelä sanoo.

Myymäläpäällikön tehtävään oli kaikkiaan kuusi hakijaa.

Rautio menetti ainoan kauppansa maaliskuun lopussa viime vuonna, kun Osuuskauppa KPO sulki Sale-myymälänsä.

#

Kommentoi 2 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »