Paikallisuutiset

Soiteen tuplamäärä koronarokotteita aiempiin viikkoihin verrattuna – Soiten ja Kallion alueella ei ole raportoitu vakavia haittavaikutuksia – "Puhelinvarausta on mahdotonta saada kovin joustavaksi"

Soite sai tällä viikolla tuplasti enemmän koronarokotteita kuin aiemmin. Silti ajanvaraukseen on tunnin jonotusaika. Soiten tai Kallion alueilla ei ole raportoitu rokotteista vakavia haittavaikutuksia.

Rita-Liisa Puljujärvi Kannuksesta oli tiistaina Kokkolassa sairaanhoitaja Satu Kellosalon rokotettavana. Tiistaina ja keskiviikkona Kokkolassa rokotetaan riskiryhmäläisiä.
Rita-Liisa Puljujärvi Kannuksesta oli tiistaina Kokkolassa sairaanhoitaja Satu Kellosalon rokotettavana. Tiistaina ja keskiviikkona Kokkolassa rokotetaan riskiryhmäläisiä. Kuva: Clas-Olav Slotte

Soite sai tällä viikolla koronarokotteita suurimman määrän tähän asti. 1800 rokotetta on noin kaksinkertainen luku aiempiin viikkoihin verrattuna, kertoo palvelualuejohtajaJukka Aro. Suunnilleen sama määrä on luvassa ensi viikolle ja tällä tietoa myös sitä seuraavalle viikolle.

Rokotteista reilu tuha

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä