Paikallisuutiset

Lestijärven kunta jäi ilman valtion lisätukea, sillä hakemus lähti väärään sähköpostiosoitteeseen: "Tämä kaikki nyt vain sen yhden n-kirjaimen takia", toteaa kunnanjohtaja Esko Ahonen

Lestijärven hakemus harkinnanvaraisesta valtionosuuden korotuksesta lähetettiin ministeriön vanhaan sähköpostiosoitteeseen. Oikaisuvaatimus ja kantelu oikeusasiamiehelle eivät ole auttaneet.

Lestijärven kunnan hakemus harkinnanvaraisesta valtionosuuden korotuksesta lähti syksyllä väärään sähköpostiosoitteeseen. Kunnanjohtaja Esko Ahonen pitää erehdystä valitettavana mutta myös inhimillisenä.
Lestijärven kunnan hakemus harkinnanvaraisesta valtionosuuden korotuksesta lähti syksyllä väärään sähköpostiosoitteeseen. Kunnanjohtaja Esko Ahonen pitää erehdystä valitettavana mutta myös inhimillisenä. Kuva: Jukka Lehojärvi

Lestijärven kunnanjohtajaEsko Ahonen havahtui karuun tilanteeseen viime marraskuussa. Lestijärvi ei ollut mukanavaltiovarainministeriön harkinnanvaraista valtionosuuden korotusta hakeneiden ja saaneiden kuntien listassa, vaikka kunta oli kyseistä korotusta hakenut.

Selvittelyjen jälkeen ilmeni, että

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä