sunnuntai 20.6.2021 | 22:34
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Lukiot siirtyvät etäopetukseen maanantaina Kokkolassa – Kaupungintalo suljetaan reiluksi viikoksi

Vili Ruuska
Ke 12.5.2021 klo 15:21 | päivitetty ke 15:21

Kokkolan kaupungin laajennettu johtoryhmä totesi kokouksessaan koronaepidemiatilanteen heikentyneen nopeasti. Tartunnat leviävät nyt ärhäkästi nuorten aikuisten keskuudessa.

Niinpä johtoryhmä teki päätöksen, että lukioissa siirrytään etäopetukseen. Etäopetukseen siirrytään maanantaina 17.5. Etäopetus jatkuu 23.5. saakka. Lukiot tiedottavat järjestelyistä suoraan opiskelijoille Wilman kautta.

Kokkola sulkee epidemiatilanteen vuoksi kaupungintalon, kaupungin varikon ja aluetoimistot 14.–23.5. Myös nuorisotilat suljetaan. Asiakaspalvelu jatkuu etäyhteyksin, sähköisissä kanavissa ja puhelimitse normaaleina aukioloaikoina. Kaupungin järjestämät pienetkin yleisötilaisuudet sekä perusopetuksen koulujen sisäkohteisiin suunnitellut päiväretket ja vierailut perutaan 14.–23.5.

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä, mutta kaupunki suosittelee, ettei pukuhuonetiloja käytetä.

Tiistaina Kokkolan kaupunki tiedotti, että kaikki sisätiloissa tapahtuva aikuisten ja lasten harrastustoiminta keskeytetään. Lisäksi kaikki kaupungin sisäliikunta- ja harrastustilat sekä kuntosalit ovat suljettuna. Nämä muutokset ovat voimassa 12.–23.5. VesiVeijarin suunniteltua vuosihuoltoa aikaistetaan, ja uintikeskus on suljettu 6.6. saakka.

Kokkolan kaupunki päivittää tietoja, kun tilannekuva täsmentyy.

Lue lisää aiheesta:

"Tilanne on eskaloitunut hyvin nopeasti, lähipäivät ovat kriittisiä" – Soite piti tiedotustilaisuuden koronatilanteesta päivällä: Katso tiedotustilaisuus tästä

Soite siirtyy koronavirusepidemiassa kiihtymisvaiheeseen – Viisi uutta tartuntaa, tiukennuksia alueellisiin suosituksiin ja ammattiopisto etäopetukseen

#

Kommentoi 4 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »