sunnuntai 20.6.2021 | 22:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ei uusia tartuntoja Soitessa – Jos tilanne pysyy rauhallisena, ennen juhannusta alueellisia suosituksia mahdollista keventää

Anu Jylhä
To 10.6.2021 klo 13:55

Soiten koronavalmiusryhmän torstain tiedottessa kerrotaan, ettei sairaahoitopiirin alueella ole todettu uusia tartuntoja. Viimeisin koronavirustartunta on todettu 8.6. Keskussairaalassa on hoidossa yksi tartunnan saanut potilas.

Viimeisen 14 vuorokauden aikana Soiten alueella on todettu yhteensä 14 koronavirustartuntaa ja alueellinen ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 18 / 100 000.

Soiten alue on koronavirusepidemian kiihtymisvaiheessa. Alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 16.6. arvioimaan alueellista koronavirustilannetta ja suosituksia.

Mikäli alueellinen koronatilanne säilyy rauhallisena, voidaan ennen juhannusta arvioida mahdollisuutta keventää alueellisia suosituksia sekä alueen siirtymistä koronavirusepidemian perustasolle, kerrotaan tiedotteessa.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto teki tiistaina uuden päätöksen Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien (pl. Reisjärvi) alueen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kokoontumisrajoituksista ajalla 10.6.-22.6.2021. Päätöksen mukaan sisätiloissa voidaan järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 10 henkilöä, ja rajatuissa ulkotiloissa tilaisuuksia, joihin osallistuu yli 50 henkilöä.

Soite rokottaa tällä hetkellä yli 16-vuotiaita.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »