sunnuntai 28.11.2021 | 01:55
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Blogi

Kino-Keskipohjanmaan vlogissa Jungle Cruise ja uusi Shyamalan

Pe 6.8.2021 klo 18:00

Kino-Keskipohjanmaan videoblogissa verkossa ja digilehdessä tällä viikolla aurinkoinen kesäseikkailu Jungle Cruise ja M. Night Shyamalanin rantakauhu Old. Virtuaalivieraana leffasuosikin paljastaa elokuvatiedottaja Saija Holm.

Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä on Jungle Cruisen tilkkutäkkimäisessä elokuvassa kuin kesämorsiamen puvussa. Lainatavara menneiden vuosikymmenien superseikkailuista toimii ohjaaja Jaume Collet-Serran kyvykkäissä käsissä, vaikka pelko katsojan ikävystymisestä tuntuu miinuksena filmin hervottomassa rytmissä.

M. Night Shyamalan ei kahdesta luovu: kauhutunnelmasta ja omista päähänpinttymistään. Vaikka Old poikkeuksellisesti perustuukin vieraaseen aiheeseen, sarjakuvaromaaniin, on menestyksekkään kulttiohjaajan leima nähtävissä nytkin – niin hyvässä kuin pahassa.

Moni elokuvafestivaaleilla Sodankylässä tai Helsingissä vieraillut on törmännyt tiedottaja Saija Holmiin. Holm hoiti myös Cannesin tämän kesäisten suomalaiselokuvien tiedotusta. Saijan suosikkifilmi on puolalainen.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »