maanantai 6.12.2021 | 19:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipide: Mikään ei ole enää pyhää – "Ilmastomuutoksen eturintaman kouhottajat ovat jo sulkemassa seutukuntamme syömähammasta Rautaruukkia"

Ke 6.10.2021 klo 16:15

Ilmastomuutoksen eturintaman kouhottajat ovat jo sulkemassa seutukuntamme syömähammasta Rautaruukkia.

On tosi hirvittävää ajatella sellaista tilannetta, että tämä Raahen seudulla työtä ja toimeentuloa vuosikymmeniä tarjonnut suuri työnantaja häviäisi.

Mutta mitkään asiat eivät näytä olevan enää pyhiä. Vastuuta ei oteta nykyisten politiikkojen taholta. Ruotsi osaa kyllä pelata tämänkin asian omaan taskuunsa. Sillä on siihen kaikki mahdollisuudet ja oikeus, koska sattuu omistamaan lähes koko tehtaan.

Valtiomme omistamalla pienellä siivulla ei asioihin voi vaikuttaa ja näyttää siltä, että ei ole haluakaan ilmastopasteerauksen kynsissä.

Rautaruukki on saatu Raahen rannikolle aikanaan suurin ponnistuksin ja mukana oli myös hyvää onnea. Nyt näyttää siltä, että asialla ei ole edes suurta väliä. Jos työpaikkoja ei pystytä edes ylläpitämään kilpailun tiimellyksessä, miten niitä saadaan lisää. Ilmastomuutosuskonnon tuomat työpaikat näyttävät esiintyvän väärällä etumerkillä. Tyhjien puheiden kammottavuus näkyy velan varassa elävän valtiomme tärkeissä kohteissa jo pelottavalla tavalla.

Matti Nikkilä,

Liminka

#

Kommentoi 2 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »