torstai 2.12.2021 | 02:35
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
RTV

Keskipohjanmaan TV-viikon valinta: Käsikirjoitus takkuaa yhä koirakomediassa

Ma 1.11.2021 klo 10:00

★ ★

Ei haukku haavaa tee 2. Ohjaus Jäppi Savolainen, 2021 Elisa Viihde Viaplay ma 1.11.

Toivotaan, että ohjelman otsikko pitää paikkansa, eivätkä tekijät nyt suutu. En minä pahalla. Nyt vain todella on aihetta haukkuihin. Mikä tietysti harmittaa. Sarjassa Ei haukku haavaa tee on mukana hauska komedienne ja pätevä näyttelijä sekä mukavat nuoret. Tärkein vain puuttuu: mistä näille hahmoille mielekästä tekemistä?

Ykköskaudessa oli jonkin verran lupausta paremmasta, mutta haaveeksi se jäi. Komedian käsikirjoitus takkuaa. Silloin ei ohjauksella eikä näyttelijäsuorituksillakaan pystytä paikkaamaan tapahtumia tai roolihahmoja sen kiinnostavammiksi.

Siis ihan oikeasti nyt! Onko Prisman vihreätakkinen öykkäriesimies todellakin hauska idea näin vuonna 2021? Tai se, että kaksospoika ja isä eivät muuta tee kuin etsivät kaksostytön piilottamia kätköjä? Täyttää kaikki kiusaamisen tunnusmerkit. Lisäksi tyttären huolta ilmastonmuutoksesta pidetään vähän naurettavana juttuna: voi toista!

Kovin vähillä eväillä ja koiranruuilla ollaan toisellakin kaudella liikkeellä. Pirjo Heikkilä ja Jarkko Lahti ansaitsisivat parempaa.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »