torstai 2.12.2021 | 01:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »

Huippuravintoloiden suosima menetelmä helpottaa myös kotikokin urakkaa keittiössä – Ravintoloitsija paljastaa parhaat niksinsä ja jakaa täydellisen lohiannoksen reseptin

Sous vide on ranskaa ja tarkoittaa ruoan kypsentämistä tyhjiössä. Menetelmä luotiin alun perin suurtalouskeittiöiden tarpeisiin, ja 2000-luvun alussa se alkoi levitä illallisravintoloihin.

Tämä uutinen on vain tilaajille.


Olen jo tilaaja

Kirjaudu

Jatkuu kestotilauksena 18,58€/kk. Voit perua tilauksen milloin vain.

Tutustu digiin 1€ / kk

Tilaa palvelu.

Tee tilaus

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »