torstai 2.12.2021 | 02:26
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Pääkirjoitus

Keskipohjanmaan pääkirjoitus: Keskipohjalaiset yrittäjät ovat juhlansa ansainneet – Onnea palkituille ja kaikille muillekin

Tiina Ojutkangas
La 20.11.2021 klo 14:00

Keskipohjalaisia yrittäjiä palkittiin perjantai-iltana. Näinä aikoina juhlitaankin eri paikkakuntien yrittäjäyhdistyksissä. Maakunnan palkinnot ja juhlagaala on vuoden kohokohta eikä vähiten näinä aikoina, kun moni yritys on joutunut miettimään tulevaisuuttaan.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät palkitsi tänä vuonna kaksi yritystä maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla. Palkinnot vastaanottivat Steel-Prisma-Metallit Oy Reisjärveltä sekä Hiekkadyyni Oy Kalajoelta. Vuoden 2021 yksinyrittäjäpalkinto luovutettiin kalajokiselle Heikki Saarelle, joka pyörittää PP Livekuvaukset.fi -yritystä.

Myös esimerkiksi Kokkolan tämän vuoden yrittäjäpalkinnot jaettiin perjantai-iltana. Vuoden nuori yrittäjä on toimitusjohtaja Jesse Haapala, 34, Kokkolan Autohuolto Oy:stä. Hänen yrityksessään kaikki autonasentajat palvelevat asiakkaita suoraan ilman välikäsiä. Juuri erityinen asiakaspalvelu oli yksi palkinnon myöntämisen perusteista.

Hattua voi nostaa kaikille yksinyrittäjille, nuorille yrittäjille, toimintaansa eri puolille maakuntaa laajentaneille ja muita ihmisiä työllistäneille.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »