maanantai 24.1.2022 | 13:36
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Mitä haluat tietää aluevaaleista, lähetä kysymys toimitukseen – Keskipohjanmaan asiantuntijakeskustelu striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta

Huolettaako hyvinvointialueuudistus? Kerro meille, ja me kysymme asiantuntijoilta, onko huoleen aihetta. Keskipohjanmaan asiantuntijakeskustelu striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta, yleisö voi tulla seuraamaan paikan päälle.

Riikka Sipilä, Arja Kangas
Ti 30.11.2021 klo 10:16

Olet lukenut 1/3 ilmaista artikkelia.

Keskipohjanmaan verkossa striimattavien suorien lähetysten sarja jatkuu keskiviikkona Kokkolasta, kun Soiten ja pelastuslaitoksen johto kokoontuu Tullipakkahuoneelle keskustelemaan hyvinvointialueuudistuksesta.

Yleisö pääsee halutessaan seuraamaan keskustelua ja esittämään kysymyksiä suoraan paikan päälle. Tilaisuudessa käytetään maskeja ja huolehditaan turvaväleistä.

Tämän lisäksi keskustelutilaisuus striimataan suorana Keskipohjanmaan verkkosivuilla. Striimi käynnistyy keskiviikkona 1. joulukuuta kello 17.

Asiantuntijat avaavat lähetyksessä sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä pelastuslaitoksen tehtävissä tapahtuvia muutoksia. Samalla he vastaavat uudistuksen Keskipohjanmaan lukijoissa herättämiin kysymyksiin, joita voi lähettää osoitteeseen lukijankysymys@kpk.fi.

Fakta

Osallistu keskusteluun

Tule seuraamaan suorana keskustelua hyvinvointisi ja arjen turvallisuuden säilymistä edesauttavista palveluista.

Soiten aluetta koskeva paneelikeskustelu on keskiviikkona 1.12. kello 17 Tullipakkahuoneella, Kokkolassa ja se striimataan Keskipohjanmaan verkkosivuilla.

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen lukijankysymys@kpk.fi. Me etsimme niihin vastauksia yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Paneelikeskusteluun osallistuvat Soiten toimitusjohtaja Minna Korkiakoski-Västi ja johtajaylilääkäri Pirjo Dabnell sekä pelastusjohtaja Jaakko Pukkinen Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitokselta.

Kuntakentän näkökulmaa hyvinvointialueuudistukseen valottaa Kokkolan kaupunginjohtaja Stina Mattila.

Keskustelun juontaa Keskipohjanmaan päätoimittaja Tiina Ojutkangas.

Tulevien hyvinvointialueiden päättäjät valitaan aluevaltuustoon vaaleissa, jotka on määrä järjestää tammikuun 23. päivänä.

Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut siirtyvät hyvinvointialueille vuoden 2023 tammikuusta eteenpäin.

Hyvinvointialueuudistuksen tavoitteena on turvata yhdenvertaiset palvelut ja parantaa niiden saatavuutta. Samalla tavoitellaan tilannetta, jossa alueellinen tasa-arvo toteutuu paremmin, kun palveluita ovat järjestämässä kuntia suuremmat itsehallinnolliset alueet.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »