Paikallisuutiset

Mitä haluat tietää aluevaaleista, lähetä kysymys toimitukseen – Keskipohjanmaan asiantuntijakeskustelu striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta

Huolettaako hyvinvointialueuudistus? Kerro meille, ja me kysymme asiantuntijoilta, onko huoleen aihetta. Keskipohjanmaan asiantuntijakeskustelu striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta, yleisö voi tulla seuraamaan paikan päälle.

Keskipohjanmaan suorat sote-keskustelut jatkuvat joulukuussa, kun asiantuntijat kokoontuvat yhdessä pohtimaan terveydenhoidon, palo- ja pelastustoimen ja sosiaalipalveluiden järjestämisestä tulevaisuudessa. Seuraava asiantuntijafoorumi striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta.
Keskipohjanmaan suorat sote-keskustelut jatkuvat joulukuussa, kun asiantuntijat kokoontuvat yhdessä pohtimaan terveydenhoidon, palo- ja pelastustoimen ja sosiaalipalveluiden järjestämisestä tulevaisuudessa. Seuraava asiantuntijafoorumi striimataan keskiviikkona Kokkolan Tullipakkahuoneelta. Kuva: Jukka Lehojärvi

Keskipohjanmaan verkossa striimattavien suorien lähetysten sarja jatkuu keskiviikkona Kokkolasta, kun Soiten ja pelastuslaitoksen johto kokoontuu Tullipakkahuoneelle keskustelemaan hyvinvointialueuudistuksesta.

Yleisö pääsee halutessaan seuraamaan keskustelua ja esittämään kysymyksiä suoraan paikan p

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä