keskiviikko 25.5.2022 | 04:54
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Hanna-Lea Ahlskogin vastine Tiina Isotalukselle: Kruunupyyn kohtalo

Pe 21.1.2022 klo 11:15

Aluevaalit 2022

Jätän Tiina Isotaluksen viljelemän vihjailun omaan arvoonsa ja keskityn itse asiaan. Oliko Kruunupyyn irrottaminen meistä hallituksen tietoinen päätös, kuten oletin, vai edunvalvonnan, eli tiedon puutetta, kuten Isotalus antaa ymmärtää?

Parhaimmat voimamme tekivät pitkään kaikkensa tuodakseen viestin hallitukselle. Muun ohessa ministerivierailut käytettiin täysimääräisesti hyväksi ja kukapa edes pystyy laskemaan kaikki lausunnot, joita asiasta annettiin eri tahoilta. Soiten johto ei olisi voinut tehdä enempää viestiessään sekä virallisissa että epävirallisissa yhteyksissä.

Edunvalvonnan puutteesta syyttäminen hämmentää ketä tahansa, joka on Kruunupyy-keskustelua seurannut. Jos joku kuitenkin on onnistunut asian sivuuttamaan, niin eivät sentään ministerit.

Pääministeri Marin todellakin uskoi tai halusi uskoa tai ainakin väitti vielä syksyllä, että Kruunupyyn tilanne hoidetaan. Näin ei kuitenkaan käynyt. Marinilla oli tuolloin jo tiedossaan epäilemättä Sipilän hallituksen päätökset, joihin Isotalus viittaa. Vieläkin varmemmin hänellä oli tiedossaan oman hallituksensa päätökset.

Hanna-Lea Ahlskog,

VTM, aluevaaliehdokas (kd.),

Kokkola

#

Kommentoi 1 Kommentti

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »