keskiviikko 25.5.2022 | 05:07
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Aluevaaliehdokkaan mielipide: Ollaan ihmisiä toisillemme

Pe 21.1.2022 klo 19:15

Aluevaalit 2022

Kampanjointi on tapahtunut näiden aluevaalien yhteydessä lähes täysin netissä, koska ajat ovat mitä ovat. Netissä pääsee mukavasti vuorovaikutukseen ainakin niiden äänestäjien sekä muiden ehdokkaiden kanssa, jotka sosiaalista mediaa käyttävät.

Tähän liittyy myös ikäviä piirteitä: toisten mielipiteitä arvostellaan ja jopa haukutaan hyvinkin rumasanaisesti. Koen, että jokainen meistä ehdokkaista laittaa itsensä likoon aina, kun julkisesti ajatuksiaan jakaa. Osa kommentoijista ei esitä kritiikkiä itse julkaistua tekstiä ja sen asiasisältöjä kohtaan, vaan negatiivinen huomio kiinnittyy ehdokkaan puolueeseen itse asian ja henkilön sijaan.

Olemme täysin uuden, ison asian edessä. Nythän me ehdokkaat emme enää voi vaikuttaa siihen, tuleeko tämä uudistus vai ei. Suunta on selvä, uudistus tulee. Äänestäjien tehtävänä onkin miettiä, millaisia ihmisiä halutaan luomaan uusia palvelumalleja.

Ennen kuin päätät jättää äänestämättä tai teet päätöksesi sen perusteella, mikä mielikuva sinulla on ehdokkaan puolueesta, pyydän sinua ottamaan aidosti selvää, mitä ehdokkaat itse ovat asioista mieltä, mikä heidän arvopohjansa on.

Anna Marttila,

aluevaaliehdokas (sd.),

Kokkola

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »