Paikallisuutiset

Ihmisten pahoinvointi näkyy tien päällä – Poliisia vaivaava työvoimapula vaikuttaa esimerkiksi liikennevalvontaan: "Olemme joutuneet priorisoimaan muita poliisitehtäviä enemmän kuin kai koskaan"

Ratsioihin on ollut viime vuosina aiempaa vähemmän resursseja, koska henkilöstöä on pitänyt kohdentaa hälytys- ja erityistehtäviin. – Välillä on ollut tilanteita, että meillä ei ole ollut käytössä yhtään vapaata partiota liikennevalvontaan, Itä-Uudenmaan poliisipäällikkö Ilkka Koskimäki paljastaa.

Puhallusratsia yllättää nyt monen autoilijan, koska korona-aikana toimintaa oli vähän. Suomessa paljastuu keskimäärin yksi rattijuopumus noin 400 puhaltajaa kohti.
Puhallusratsia yllättää nyt monen autoilijan, koska korona-aikana toimintaa oli vähän. Suomessa paljastuu keskimäärin yksi rattijuopumus noin 400 puhaltajaa kohti. Kuva: Kari Pitkänen

Autojonot seisovat molemmilla kaistoilla. Pilli suuhun ja pitkä puhallus, kiitos.

Aamun ratsia on yllättänyt monet Hyvinkäällä, sillä koronavuosina aamuratsioita ei voinut tehdä. Nyt poliisi virittelee uudelleen normaaliaikojen liikennevalvontaa kaikkialla maassa.

Jutunteon aikaan valtakunnallisena te

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä