keskiviikko 28.9.2022 | 04:20
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Kulttuuri

Kino-Keskipohjanmaassa palataan Kokkolan Kinojuhlien tunnelmiin – vlogissa tähtivieraita ja otteita keskusteluista

Hannu Björkbacka
To 15.9.2022 klo 17:00

Äsken päättyneiden Kokkolan Kinojuhlien tunnelmiin palataan verkossa ja näköislehdessä ilmestyvässä Kino-Keskipohjanmaan videoblogissa. Kattavassa katsauksessa ovat mukana amerikanraudoilla paikalle saapuneet vieraat, ohjaaja Mikko Myllylahti sekä näyttelijät Ulla Tapaninen ja Jarkko Lahti Metsurin tarinasta. Se esitettiin festivaalilla ensimmäisenä Suomessa peräti kahdessa loppuunmyydyssä näytöksessä.

Vlogissa nähdään myös katkelma Työväentalon keskustelusta, jossa festivaalijohtaja Juho Kuosmanen sekä elokuvaveteraani, Ylen tuottaja Kati Sinisalo ja festivaalivastaava Anu Silfverberg ruotivat filmiä Synecdoche, New York.

Snellman-salilla kapellimestari Kimmo Tullila ja teatterinjohtaja Juha Luukkonen puhuvat Chaplinin musiikista ennen Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin säestämää mykkäfilmiä.

Eikä unohdeta Ykspihlajan Kino-orkesterin saattelemaa toista mykkäelokuvaa Beggars of Life tai kasiluokkien Taidetestaajia – eikä Työväentalon takapihan uunissa paistettua kinopitsaa. Lisäksi nähdään Kokkola-palkinnon luovutus sekä keskustellaan elokuvakaupungista ja siirtolaisuudesta Amerikkaan.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »