Ihmiset 

Järkeä arjen ruokahuoltoon padoilla ja laatikoilla – valmista kerralla iso satsi ja pakasta osa kiireisimpiä arkipäiviä varten

Säästä aikaa, hermoja ja rahaa kokkaamalla ruokia, jotka eivät sisällä monimutkaisia työvaiheita. Uunissa valmistuvat pata- ja laatikkoruoat eivät vaadi myöskään kokkaajan herpaantumatonta huomiota. Kaalilaatikko, kana-aurajuustopata, tonnikalalaatikko ja punajuuri-lihapata lämmittävät viilenevässä säässä.

Kaalilaatikko kuuluu ehdottomasti syksyyn. Se on myös erittäin edullinen ruoka. Valitse riisin sijaan perinteikkäät ohrasuurimot ja anna laatikon hautua uunissa maistuvan makeaksi.

Vähemmän lihaa ja enemmän kasviksia on suunta, johon meidän kaikkien tulisi tähdätä. Kilo punajuuria muuttaa tutun karja

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä