keskiviikko 7.12.2022 | 07:44
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan mielipidekirjoitus: Me seurakuntalaiset olemme surulla seuranneet ikäviä uutisia seurakuntamme taholta

Su 2.10.2022 klo 12:00

Taistelu pappisviran väärästä valinnasta on jatkunut liian kauan. Väki vähenee jumalanpalveluksista. Sivusta seuranneena Myllyniemi on ollut hiljaa eikä ole tukeutunut lakipykäliin vaan Jumalan johdatukseen, sitä arvostamme.

Syytökset ja eripura loitontaa seurakuntalaisia kirkosta, joka on Jumalan temppeli. Nyt olisi aika panna piste päätöksille, mitkä ne sitten lieneekin.

Työt ei lopu kentältä, lähimmäistä rakastavia palvelijoita tarvitaan. Annetaan kaikkivaltiaan tuomarin hoitaa kipeät asiat, sillä kristitty ihminen tukeutuu Jumalan johdatukseen.

Me seurakuntalaiset olemme surulla seuranneet ikäviä uutisia seurakuntamme taholta. Jumalan sanan julistaminen pitää lähteä rakastavasta maaperästä ja epäitsekkäästä ajattelutavasta.

Työt ei lopu, maailma huutaa tuskaa. Nyt tarvitaan tosi uskovaisia kentälle. Jumalan valtakunnan työssä ei titteleitä tarvita. Jokainen kristitty on kelvollinen jakamaan pelastuksen sanomaa.

Toivottavasti rauha palautuu seurakuntaan pian, jätetään tuomarointi Jumalan käsiin. Ei revitä vaan rakennetaan! Toivomme seurakuntatyölle rauhaa ja siunausta.

Anna-Maria Viitala

Lue aiempia mielipidekirjoituksia ja uutisia Kokkolan seurakunnan kappalaisen valinnan vaiheista täältä.

#

Kommentoi 6 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »