Paikallisuutiset

Hoitoalan työkiistan umpisolmu avautumassa? – Valtakunnansovittelija on antanut sovintoehdotuksen

Valtakunnansovittelija Anu Sajavaara (vas.) on antanut sovintoehdotuksen. Syyskuun lopulla otetussa kuvassa pöydän ääressä vasemmalta Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, Tehyn edunvalvontajohtaja Else-Maj Kirvesniemi, Superin edunvalvontajohtaja Anne Sainila-Vaarno, Superin puheenjohtaja Silja Paavola, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas sekä KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen.
Valtakunnansovittelija Anu Sajavaara (vas.) on antanut sovintoehdotuksen. Syyskuun lopulla otetussa kuvassa pöydän ääressä vasemmalta Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen, Tehyn edunvalvontajohtaja Else-Maj Kirvesniemi, Superin edunvalvontajohtaja Anne Sainila-Vaarno, Superin puheenjohtaja Silja Paavola, Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas sekä KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen. Kuva: Vesa Moilanen

Hoitajajärjestöt Tehy ja SuPer tiedottivat sunnuntai-iltana, että valtakunnansovittelija on antanut sovintoehdotuksen Tehyn, SuPerin ja Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n työriitaan. Järjestöjen hallinnot käsittelevät ehdotusta.

Sovintoehdotuksen sisällöstä ei kerrota julkisuuteen ennen kuin o

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä