Ihmiset 

Hirvi kulkee ekologista polkua metsästä pöytään – ruokatoimittajamme hirvibolognese on voittanut Pohjoismaiden parhaan bolognesekastikkeen tittelin

Hirvenliha hyväksytään moneen sellaiseenkin pöytään, jossa ei muuten lihaa näy. Ruuanlaittajaa kiinnostaa myös, kuinka liha päätyy lopulta metsästä lautaselle. Toimittaja kävi seuraamassa jahtipäivää ja kokkasi hirvikeittoa metsästäjien malliin. Toinen herkku on hänen omalla voittoisalla reseptillään tehty hirvibolognese.

Vuonna 2013 ruokatoimittajaNanna Rintalan hirvibolognese valittiin Suomen edustajaksi Malmöhön Ruotsiin. Siellä italialaiset kokit kokkasivat reseptit läpi ja asettivat ne järjestykseen. Lisäksi yleisö sai äänestää Facebookissa omaa suosikkiaan.

Hirvibolognese selvisi voittajaksi. Sen resepti on tämä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä