keskiviikko 22.3.2023 | 18:23
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Taitava keskikenttämies testimiehenä lauantain ottelussa – KPV täydensi pelaajistoa kolmikolla

Ke 8.2.2023 klo 16:15

KOKKOLA

Kokkolan Pallo-Veikot pelaa lauantaina Ykköscupin toisen kierroksen ottelunsa, johon vastustajaksi saapuu SJK:n akatemia. Christian Sundin valmentama miehistö vahvistui ja täydentyi ottelun alla kolmella sopimuspelaajalla.

Joukkueen viime kauden parhaana pelaajana palkittu hyökkääjä Miika Kauppila jatkaa KPV:ssä myös tulevan kauden. Kauppila oli paikalla jo JJK-pelin aikaan, mutta nyt miehelle on saatu tehtyä sopimus.

JJK-pelissä testimiehenä taitojaan esitellyt FC Hongan organisaatiosta tuleva Benjamin Heikkinen on Sundille vaihtoehto keskikentän miehitykseen. Kolmas sopimus on tehty SJK:n akatemiassa ja RoPS:ssa Ykköstä pelanneelle Sami Sipolalle. Hän on 21-vuotias laitapuolustaja, joka viihtyy paremmin oikeassa laidassa.

– Koko kolmikko on oikeita futareita, joilla on toivottavasti parhaat pelivuodet edessä päin. Tilanne näyttää nyt paljon paremmalta kuin muutama viikko sitten, sanoo valmentaja Sund.

KPV:n sairastuvalla on pitkäaikaispotilaiden lisäksi tällä hetkellä vain Harri Heiermann. Hänen pelikuntonsa ratkeaa lähipäivien harjoituksissa.

Haris Chantzopoulos ei ole pystynyt täysipainoiseen harjoitteluun, mutta keskuspuolustaja arveli keskiviikkona ehtivänsä pelikuntoon lauantaiksi. Joonas Paananen on sairastellut, eikä ole tällä viikolla treenannut.

SJK-ottelussa nähdään testipelaajana venäläinen Jevgeni Bashkirov (31), joka on urallaan pelannut mm. Puolan (Zaglebie Lubin) ja Venäjän (Rubin Kazan) pääsarjoissa. Viime kaudella hän ei pelannut missään.

– Bashkirov on hyvä ja mielenkiintoinen pelaaja. Mikäli Vitor Gomezille ei saada sopimusta ennen lauantaita, on hän mukana toisena testipelaajana, Sund mainitsee.

Sundin mukaan KPV pyrkii tekemään "omista pojista" vielä sopimuksen Jusa Ihalaisen kanssa.

Kerro meille mielipiteesi!

Juttuvinkit ja uutispäivystys

Tekstiviestit ja WhatsApp: 040 036 5601

Sähköposti: toimitus@kpk.fi

#

Kommentoi 2 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »