keskiviikko 22.3.2023 | 18:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

JHT siirsi ratkaisun kotihalliinsa – Suomi-sarjan välieräpaikka ratkeaa tiistaina Kalajoella

Juha Savela
Ma 13.3.2023 klo 21:06

JHT Kalajoki nousi ahdingosta ja vei ratkaisun tiistaiksi kotihalliinsa, kun jääkiekon Suomi-sarjan puolivälieräsarja jatkui tiistaina Järvenpään hallissa. Haukat ei saanut sarjaa kotihallissaankaan poikki, kun voitto lähti Kalajoelle maalein 4–7 (0–2, 2–2, 2–3).

JHT otti maanantain pelissä kuskin paikan avauserän jälkipuoliskolla. Ensin Teemu-Petteri Lappalainen osui siirretyn rangaistuksen aikana ja viitisen minuutia myöhemmin oli ylivoimamaalin vuoro. Iiro Hietakangas viimeisteli eräluvut 0–2:een.

Toisen erän alussa Akseli Kyttälä vei vieraat jo 0–3-johtoon. Lenni Kämäräinen kavensi Haukoille, mutta erän puolivälissä ero oli jälleen kolme maalia. Jani Nurkkalan 1–4-osumalla JHT löi jarrua Haukkojen takaa-ajolle. Haukat ei kuitenkaan luovuttanut. Toisen erän lopulla Leevi Leipäjärvi kavensi 2–4:ään.

Maalin peliksi ottelu kääntyi päätöserässä, kun Antti Immonen kavensi 3–4:ään ajassa 48.17. JHT:n vastaus tuli kuitenkin 34 sekunnissa, kun Arttu Venäläinen teki 3–5. Reilu minuutti myöhemmin syntyneessä Kyttälän illan toisessa osumassa oli jo ratkaisun makua. Haukkojen kapteeni Leipäjärvi kavensi vielä 4–6:een.

Lähemmäksi Haukat ei päässyt, vaikka maalivahti Samu Mäkinen vedettiin vaihtoon ajassa 56.41. Tuon siirron jälkeen seuraavaksi juhli JHT, kun Kyttälä iski tyhjiin loppuvut 4–7.

Suomi-sarjan välieräpaikka ratkeaa siten tiistaina Kalajoella. Myös Raahessa pelataan viides puolivälierä, jossa Raahe-Kiekko isännöi LeKiä. Nokian Pyry ja Porvoon Hunters ovat jo varmistaneet välieräpaikkansa.

Kerro meille mielipiteesi!

Juttuvinkit ja uutispäivystys

Tekstiviestit ja WhatsApp: 040 036 5601

Sähköposti: toimitus@kpk.fi

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »