tiistai 7.2.2023 | 01:19
Tilaa lehti
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
UUTINEN | KP24

Patrick Tiainen jättää toistaiseksi Uskon Sana -yhteisön

Ke 19.4.2017 klo 09:34 | päivitetty ke 14:11
Kokkolalainen Patrick Tiainen, Word of Faith -seurakunnan perustaja ja johtaja, ottaa aikalisän Uskon Sanan johtajana. Tiainen kertoi asiasta Facebook-sivuillaan viime sunnuntaina.

Tiainen mainitsee, että joutui reilut pari viikkoa sitten vakavaan onnettomuuteen, johon vaikutti keskeisellä tavalla väsymys.

– Miten osata yhdistää kokemuksen tuoma kypsyys ja lapsenomaisuus? Miten rakastaa kaikkia, rakentaa seurakuntaa perheenä, ja silti varjella oma sydämensä? Näitä kysymyksiä jään pohtimaan, kun toistaiseksi jättäydyn pois aktiivisesta palvelutyöstä, hän kirjoittaa.

– Paljon on tapahtunut. Todella paljon hyvää, josta kunnia kuuluu Jumalalle. Samaan aikaan on myönnettävä, että oma kokemattomuuteni johtajana ja nopea altistuminen valtavalle mielipideryöpylle on varmasti aktivoinut omassa käytöksessäni epäkypsiä defenssejä.

Tiainen kokee koettaneensa pärjätä liian yksin.

– Sydämeni on täyttänyt suru siitä, että moni voideltu Jumalan valtakunnan työ on päätynyt totaaliseen katastrofiin, koska väsymystä tai omia virheitä ei ole tunnistettu ja tunnustettu tarpeeksi ajoissa.

Tiainen uskoo, että hänen on nyt aika pysähtyä.

– En ole jättämässä tietä ja seison kaiken sen takana mitä olen julistanut. Jään seuraavaksi valmistelemaan mittavaa evankeliointikampanjaa Keniassa, Tiainen kirjoittaa suunnitelmistaan.

#