sunnuntai 24.3.2019 | 19:35
UUTINEN | KP24

Pilke-päiväkodit osti viisi päiväkotia Nivalasta ja Ylivieskasta

To 30.11.2017 klo 18:23
Pilke päiväkodit Oy on ostanut viisi päiväkotia Ylivieskasta ja Nivalasta, kun osti Naperopelto Oy:n liiketoiminnan. Yrityskauppa vahvistettiin keskiviikkona.

Naperopelto Oy:n viisi päiväkotia on toiminut Nivalassa ja Ylivieskassa vuodesta 2011 lähtien ja ne tarjoavat varhaiskasvatusta noin 140 alle kouluikäiselle lapselle.

– Pitkän harkinnan jälkeen on aika siirtää katseet tulevaisuuteen ja uusiin haasteisiin. Luovutan yritystoimintani Pilkkeelle luottavaisin ja levollisin mielin, sanoo Naperopelto Oy:n entinen omistaja Kaisa Pihlajaniemi.

Yrityskaupan myötä Pilke päiväkodeiksi siirtyy viisi päiväkotia: Tuulentupa ja Tuulenpesä Nivalasta sekä Taikametsä, Taikatuuli ja Taikaniitty Ylivieskasta. Päiväkotien arki ja toiminnat jatkuvat ennallaan. Myös henkilöstö pysyy samana.

Päiväkodit Tuulentupa, Tuulenpesä sekä Taikaniitty ovat Suomen Ladun Luonnossa kotonaan –päiväkoteja ja niissä ulkoillaan ja liikutaan paljon iästä ja säästä riippumatta.

– Naperopellon päiväkotien toiminta rakentuu samanlaisesta arvomaailmasta ja lapsen kohtaamisesta kuin Pilkkeelläkin, kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 76 päiväkotia ympäri Suomen. Pohjois-Pohjanmaalla Pilkkeellä on ennestään seitsemän päiväkotia.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 22 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 4 000 lasta ja yritys työllistää noin 800 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

#