perjantai 22.2.2019 | 10:12
UUTINEN | KP24

Kehtaatko kehua yritystäsi?

Su 8.4.2018 klo 18:09

On helpompaa antaa tyytyväisen asiakkaan äänen kuulua kuin kehua itseään. Ammattilaisen tekemä laadukas video on tehokas myynnin apuväline ja mielenkiintoista sisältöä yrityksesi verkkosivuille. Videota voi käyttää hyvinkin monipuolisesti: se on helppo jakaa sähköpostikirjeessä tai somessa ja se herättää kiinnostusta myös messuilla ja asiakaskohtaamisissa.

Ammattilaisen toteuttamana tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus välittyy videolta aidosti katsojalle.

Keski-Pohjanmaan suurin mainostoimisto Creamedia kuvaa valitsemasi asiakkaan tarinan FOKUS-videolle huippukuvaajan voimin. Ammattilaisen toteuttamana tyytyväisen asiakkaan omakohtainen kokemus välittyy videolta aidosti katsojalle.

Creamedian kuvaaja Timo Varila on alan rautainen ammattilainen, joka on kuvannut mm. yli 1500 uutisjuttua MTV3:n uutisiin, tehnyt lukuisia TV-mainos- ja yrityskuvauksia sekä kuvannut ja editoinut lukuisia kulttuuri- ja urheiluohjelmia Ylelle, MTV3:lle, SVT:lle ja Eurosportille. Hän on toiminut kuvaajana myös useissa monikameratuotannoissa urheilu- ja muissa tapahtumissa (mm. Curling EM-kisat, Suuri Seikkailu, MTV3/Koli, Alppihiihdon maailmancup, MTV3/Levi, Jääkiekon World Cup, useita konsertteja). Työnäytteisiin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

FOKUS-video toteutetaan noin tunnin kuvauksena, josta editoidaan noin minuutin video. Työ pitää sisällään kaikki vaiheet sisällön suunnittelusta videokuvaukseen ja editointiin. Myös logo ja yhteystiedot sisältyvät pakettiin.

Erityisesti B2B-yrityksille laadukkaasti toteutetut asiakasreferenssit tuovat uskottavuutta ja vakuuttavuutta uusasiakashankinnan tueksi.

Laadukas video antaa laadukkaan kuvan yrityksestäsi ja tuotteistasi. Asiakastarinan videointi sopii kaikille yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta, mutta erityisesti B2B-yrityksille laadukkaasti toteutetut asiakasreferenssit tuovat uskottavuutta ja vakuuttavuutta uusasiakashankinnan tueksi.

Creamedian toteuttama FOKUS-video nyt alkaen 750 € + alv!
Ota yhteyttä: Jaakko Niemelä puh. 040 6790 660 tai info@creamedia.fi

www.creamedia.fi

#
Fingerpori