Aurinko paistaa – Paljonko energiaa sinun kattosi voisi tuottaa? Pyydä selvitys

Paljon puhutaan puhtaasta ja uusiutuvasta energiasta, mutta oletko koskaan ajatellut, miten sinä voisit tehdä oman osuutesi tässä vihreässä siirtymässä?

Kokkolan Energian asiantuntijat asentavat aurinkopaneeleja.

Kokkolan Energialta saat selvityksen oman kiinteistösi kattopinta-alan mahdollisuuksista aurinkosähkötuotantoon ja jos laskelmat vaikuttavat hyviltä, voit hankkia koko paketin suunnittelusta asennukseen ja tuotantoon asti samalla.

Kokkolan Energian ammattilaiset toimittavat aurinkosähköjärjestelmiä 80 kilometrin päähän Kokkolasta.

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, jos haluat vähentää ulkopuolisesta energian ostamisesta syntyviä kuluja.

Aurinkosähkö on tulevaisuuden energiamuoto, joka ei saastuta ympäristöämme. Oikein asennetut korkealaatuiset aurinkopaneelit ovat suomalaisen sään kestäviä ja täysin huoltovapaita.

Mitä ensin tulee tehdä? Teetä maksuton kartoitus tai kokeile itse aurinkosähköjärjestelmän mitoituslaskuria

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa mitoittaa järkevästi todellisen tarpeen mukaan. Aurinkosähkön tuottaja saa parhaimman hyödyn järjestelmästä hyödyntämällä mahdollisimman suuren osan aurinkosähköstä itse. Suunnittelussa kannattaa huomioida myös mahdolliset tulevaisuuden investoinnit, kuten ilmalämpöpumpun tai sähköauton hankinta.

Kokkolan Energian asiantuntijat voivat tehdä sinulle maksuttoman kartoituksen, jossa käydään läpi toiveesi ja asennuspaikan soveltuvuus auringonsähkön tuottamiseen. Kokkolassa ja naapurikuntien alueella tällaiset kartoitukset ovat ilmaisia.

- Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen, joka ei sido mihinkään, eikä maksa sinulle mitään. Meillä on käytössä simulointiohjelma, johon syötämme esimerkiksi kohteen osoitteen satelliitin avulla tapahtuvaa paikantamista varten sekä tiedot käytettävistä paneeleista, invertteristä ja kaapeloinnista. Näiden perusteella ohjelma laskee arvioidun vuosituoton, jossa on huomioitu aikaisemmat säätiedot, Antti Järvinen Kokkolan Energialta kertoo.

Tutustu tarkemmin Kokkolan Energian aurinkosähkön tuotantokartoitukseen

Voit myös mitoittaa aurinkosähköjärjestelmän haluamaasi osoitteeseen kätevästi mitoituslaskurilla. Laskuri on suuntaa antava ja auttaa kartoittamaan aurinkosähköjärjestelmän höydyt juuri sinulle!

Klikkaa aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen tästä.

Uusiutuvaa energiaa katolta.

Avaimet käteen -aurinkopaneelipaketti – Mitä se sisältää?

Suunnittelun jälkeen Kokkolan Energian ammattilaiset asentavat juuri katollesi sopivat aurinkopaneelit sään kestävästi.

Järvisen mukaan on tärkeää, ettei asiakkaalle tarjota mitään sellaista, jota tämä ei tarvitse.

– Monilla on mielikuva, että mitä enemmän paneeleita, sitä suuremman hyödyn asiakas saa. Asia ei kuitenkaan ole näin yksioikoinen. Vuosikulutuksen taso tuntitasolla on tärkeä tieto järjestelmän mitoituksessa. Kun katolle asennetaan kohteeseen optimoitu järjestelmä, silloin asennuskulutkaan eivät karkaa käsistä.

Kokkolan Energian kokonaispalveluun kuuluvat suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, aurinkosähköjärjestelmä komponentteineen sekä kiinnitysjärjestelmineen, asennus, käyttöönotto ja käyttöopastus helppokäyttöisen järjestelmän tuotannon seuraamiseen.

Lisäksi pakettiin kuuluu pientuotannon ostosopimus, liittymäsopimus (Kokkolan Energiaverkot Oy:n verkkoalueella) sekä tarvittaessa avustus toimenpideilmoituksen laatimisessa.

Diiliin kuuluu myös, että sähkömittarisi tarkistus niin, että se mittaa sekä kulutusta että tuotantoa. Aurinkosähköpaketti on kolmivaiheinen järjestelmä, joka tuottaa sähköä kotitalouden tarpeisiin.

Miksi hankkia aurinkosähköjärjestelmä juuri Kokkolan Energialta?

•Kokkolan Energia on lähes 120 vuotta alueella toiminut vakavarainen yritys, joka tulee toimimaan alueella vielä pitkään tulevaisuudessakin. Meidät saat kiinni myös järjestelmän toimituksen jälkeen, vaikka 20 vuoden päästä.

•Meillä on kilpailukykyiset hinnat. Myymme asiakkaillemme oikeankokoisia järjestelmiä, emmekä tarjoa kulutukseen nähden ylimitoitettuja järjestelmiä.

•Aurinkosähköjärjestelmämme ovat kestävää laatua. Myymme suomalaisen Naps Solarin aurinkosähköjärjestelmiä ja tarjoamme kunnon takuuajat. Naps on Suomen ja Pohjoismaiden johtava aurinkosähköratkaisujen tuottaja, joka on toiminut alalla yli 30 vuotta.

•Asentajamme ovat sertifioituja ja aurinkosähköjärjestelmiin hyvin perehtyneitä. Myyjämme ovat luotettavia ja asiantuntevia.

Tutustu tarkemmin Kokkolan Energian aurinkosähköpalveluihin

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: aurinko@kokkolanenergia.fi tai antti.jarvinen@kokkolanenergia.fi