Paikallisuutiset

Eat Out -ravintolatapahtuman voitto meni Uuteenkaarlepyyhyn – Paahdettu lohi oli annoksista eniten raadin mieleen

Kuvassa Bar manager Nicholas ja yrittäjä Randhir Tiwari Delhi Housesta, yrittäjä Joel Lindvall Café Tullmagasinetista, sekä keittiövastaava Hannu Ritola ja yrittäjä Pekka Pietilä Cafe Donner & Smokerysta. Kuva: Sini Sulkakoski

Kokkolan ja Pietarsaaren alueella järjestetyn Eat Out -ravintolatapahtuman voittajat ovat julkaistu. Kilpailussa palkittiin vuoden paras annos 17 osallistujan keskuudesta sekä vuoden paras palvelu kaikista alueen ravintoloista ja kahviloista.

Seitsemättä vuotta järjestetyn Eat Out -ravintolatapahtuman voittajat julkistettiin tiistaina 11.6. Aiemmista vuosista eroten alueen noin 150 ravintolaa ja kahvilaa pääsivät vaikuttamaan kampanjan suunnitteluun. Tänä vuonna terassi ei ollut osallistumisehtona kilpailuun.

– Uudistettu Eat Out -konsept

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä