Haluatko rakennuttaa juuri omannäköisesi talon? Me voimme sen toteuttaa

MAINOS - Teri-Talot -

Omakotitalon suunnittelu ja rakentaminen eivät ole mitään vähäpätöisiä asioita. Hyvin moni meistä maksaa omakotitaloon liittyviä kustannuksia kymmenen, jopa parikymmentä, vuotta.

Täten asunnosta kannattaa tehdä juuri sellainen kuin itse haluaa. Ei ole mitään niin kurjaa kuin murehtia vuosia lainanmaksun lomassa, että miksi talosta tuli tehtyä tavalla tai toisella epämukava.

Me Teri-Taloilla ymmärrämme täysin, että oman kodin hankinta on todella henkilökohtainen asia. Haluamme toteuttaa ison hankinnan niin, että rakennuksessa on helppo viettää vuosikausia eteenpäin elämän onnellisimpia hetkiä.

Haluamme antaa asiakkaillemme täysin vapaat kädet vaikuttaa talon suunnitteluun ja ilmeeseen. Voit visioida ja suunnitella itse omannäköisesi talon yksityiskohtia sekä ominaisuuksia. Meistä on täysin luonnollista, että erilaisilla perheillä on hyvinkin erilaisia toiveita siitä, mitä toimiva, unelmien koti sisältää.

Toiveiden ja oman ammattitaitomme pohjalta yhdistämme elementtiratkaisumme juuri sinulle ja teille uniikiksi kodiksi. Teri-Talojen puutaloelementit mahdollistavat yksilöllisten yksityiskohtien toteuttamisen. Meillä yksilöllisyys ja laatu kulkevat rintarinnan modernin talon valmistuksessa ideasta valmiiseen rakennukseen.

Käytännössä Teri-Taloilla unelmiesi koti voidaan tehdä joko täysin omista luonnospiirustuksistasi lähtien tai mukailuna joistakin meidän talopakettimallista. On toki mahdollista, että valitset jonkin täysin valmiin talopakettimme.

Julkisivutyyli, ikkunoiden ja ovien sijoittelu, kuistien ja terassien paikat sekä huonemäärän voit luonnollisesti täysin itse päättää. Talopaketti  tehdään juuri toiveidesi mukaan.

Ammattitaitoiset suunnittelijat muokkaavat ideat toteuttamiskelpoisiksi piirustuksiksi, joiden kautta uniikin talopaketin valmistus voidaan aloittaa.

Meillä Teri-Taloilla on totuttu käyttämään puuta pääraaka-aineena rakennuksilla, joten kokemuksemme ja perinteistäkin kumpuava taito takaavat sinulle erinomaisen lopputuloksen. Jos vain mahdollista, käytämme kotimaisia, kestäviä raaka-aineita.

Elinikäinen kestävyys on meille tärkeää niin materiaalien ja rakennustavankin osalta. Esimerkiksi kaikilla taloelementeillä on kymmenen vuoden takuu.

Katso esimerkkejä Teri-Talojen uniikeista kodeista.

Teetimme alkuvuodesta 2022 kyselyn asiakkaillemme siitä, mitä mieltä he olivat meistä taloprojektin kumppaneina. Vastauksien perusteella noin 90 prosenttia kertoi, että he suosittelisivat Teri-Talojen palveluja ystävilleen.  Teri-Talojen väki on erittäin kiitollinen vastauksista, mitkä osoittavat osaltaan, että talotehtaassa tehdään asioita nimenomaan asiakkaita kuunnellen.