Paikallisuutiset

Jeppis Gallup käyntiin - asukkailta kysytään kerran viikossa

Pietarsaaren kaupunki ottaa käyttöön Jeppis Gallup -asukaspaneelin osana asukkaiden osallisuuden lisäämistä. Kaikki Pietarsaaressa asuvat voivat liittyä paneeliin. Paneeliin voi rekisteröityä jo nyt kaupungin kotisivuilla, kaupungin Facebook- ja Instagram-tilien kautta tai tämän linkin kautta.

Paneeliin rekisteröityneet saavat 19. huhtikuuta alkaen keskiviikkoisin sähköpostiviestin, jossa on linkki viikon kysymykseen.

Pietarsaarelaiset pääsevät kerran viikossa vastaamaan kaupungin asettamaan kysymykseen. Kuva: Arkisto

Viikon kysymys käsittelee aina yhtä asiaa kerrallaan. Viikon kysymykseen on aikaa vastata saman viikon sunnuntaihin saakka.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paneeliin tulee rekisteröityä, mutta viikon kysymyksiin voi sen sijaan vastata nimettömänä, ellei halua osallistua arvontaan. Viikon kysymykseen voi myös vastata osallistumatta paneeliin. Tällöin ei kuitenkaan saa sähköpostiviestiä, kun uusi kysymys on nähtävillä.

– Toivomme, että mahdollisimman moni haluaa osallistua Jeppis Gallupiin ja osallistuu aktiivisesti viikon kysymykseen. Pyrimme siihen, että kysymykset ovat vaihtelevia. Ne eivät ehkä aina koske kaikkia, mutta niihin on helppo vastata. Vastaaminen kestää enintään kaksi minuuttia, sanoo Johan Lithén, Pietarsaaren kaupungin kehityspäällikkö tiedotteessa.

Jeppis Gallupin avulla kaupunki saa helposti ja tehokkaasti tietoa kaupungin asukkaiden mielipiteistä tietyissä asioissa. Vastaukset voivat toimia päätöksen perustana päättäjille tai ohjauksena jatkosuunnittelussa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä