Jos odotat sähköyhtiöltäsi henkilökohtaista palvelua, valitse Herrfors

Uusiutuvaa tuulesta tuotettua sähköenergiaa kotiisi? Herrforsin kautta se onnistuu.
Uusiutuvaa tuulesta tuotettua sähköenergiaa kotiisi? Herrforsin kautta se onnistuu. Kuva:

MAINOS - Herrfors -

Toivotko sinä omalta sähköyhtiöltäsi hyvää asiakaspalvelua, huokeita hintoja ja jatkuvaa uudistumista? Jos vastauksesi on kyllä, Herrfors on sinulle juuri sopiva valinta.

Palvelu pelaa aitojen ihmisten kanssa. Herrforsilta saat tutkitusti markkinoiden parasta ja energisintä asiakaspalvelua. Jos sinulla on jotain kysyttävää esimerkiksi sähkösopimukseesi liittyen, yhtiöltä saat henkilökohtaista palvelua soittamalla tai sähköisten palvelukanavien kautta. Asiat hoituvat aina ihmisten kanssa chattibottien sijaan, niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. 

Ketteränä yhtiönä Herrfors seuraa aktiivisesti sähkömarkkinoiden kehitystä. Pian on tulossa oma äppi, jonka kautta kuka tahansa voi vaikkapa ryhtyä omaksi sähköyhtiökseen ja hankkia itse sähköä markkinahintaan. Herrforsin kautta saat todella kilpailukykyiseen hintaan myösHerrfors-aurinkopaneelijärjestelmän.

Herrforsin tarina alkoi jo vuonna 1907 pienestä vesivoimalaitoksesta Herrforsinkoskella. Vesivoiman lisäksi tuotantopaletti koostuu nykyään myös useista muista energiantuotantotavoista. Yhtiön kaikki yksityisasiakkaille myymät sähkösopimukset koostuvat 100 % vihreästä sähköstä, ilman lisämaksuja.

Herrforsin näppärä rakenne mahdollistaa joustavuuden isoihin energiakonserneihin verrattuna, ja tämä näkyy suoraan asiakaspalvelussa ja tuotteissa. Yhtiössä kehitetään jatkuvasti uusia palveluita ja esimerkiksi digituotteet auttavat kuluttajia tekemään fiksumpia ratkaisuja sähkönkulutuksessaan.

Pienen yhtiön on helppo pitää sähkösopimusten valikoima yksinkertaisena. Kiinteällä sopimushinnalla tiedät tarkan hinnan koko sopimuskaudelle ja spottihinnoittelussa hinta on tiedossa suhteessa kulloiseenkin markkinasähköhintaan.

Millainen sähkösopimus sitten sopii juuri minulle?

Määräaikainen sähkösopimus sopii sinulle, joka haluat kiinteän hinnan sähkölle vuodeksi tai kahdeksi. Lähetämme sinulle uuden sähkötarjouksen noin kaksi kuukautta ennen nykyisen sopimuksen päättymistä.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus sopii sinulle, joka haluat sopimuksen olevan irtisanottavissa milloin vain. Hinnoissa voi tapahtua muutoksia, mutta ilmoitamme aina hyvissä ajoin ennakkoon mahdollisista hintamuutoksista. Huom! Tällä hetkellä emme tarjoa toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia uusille asiakkaille johtuen markkinatilanteesta ja sähkön hinnasta.

Spot-sähkö sopii parhaiten sinulle, jolla on mahdollisuus ja halua vaikuttaa siihen, milloin kulutat sähköä. Maksamasi sähkönhinta vaihtelee tunneittain, sähkön markkinahinnan mukaan.

Löydä sopivin sähkösopimus juuri sinulle

Lue lisää Herrforsista: Pieni, mutta energinen sähköyhtiö Pohjanmaalta