Kokkola-lehti

”Lähtö onnistui hyvin ja juoksin niin lujaa kuin pääsin” - Ines Piispanen juoksi SM-pronssille

Ines Piispanen juoksi pronssille uransa ensimmäisissä SM-kilpailuissa. Kuva: Maisa Järvelä

Gamlakarleby IF:n Ines Piispanen juoksi pronssille 14-vuotiaiden tyttöjen 100 metrillä viikonloppuna Imatralla järjestetyissä 14- ja 15-vuotiaiden SM-kilpailuissa.

Mestaruuden voitti Karhulan Katajaisten Inka Räsänen ennätysajallaan 12,46. Ennätyksensä 12,58 pinkoi myös hopeaa saavuttanut Helsingin Kisa-Veikkojen Aleksandra Lovén.

Pronssille ennätysajallaan 12,73 juossut Ines Piispanen oli tyytyväinen mitaliin.

– Lähtö onnistui hyvin ja juoksin niin lujaa kuin pääsin. Mitali tuntuu tosi hyvältä, Piispanen sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pituudessa Piispanen ponnisti 472, joka riitti 11. sijaan.

Nopeasti kehittynyt Piispanen kertoo harjoitelleensa kauden pääkilpailua kohden hyvin ja noudattavansa treeniohjelmaa.

15-vuotiaiden tyttöjen 1500 metrin esteissä Kälviän Tarmon Tessa Herronen juoksi viidenneksi ennätysajallaan 5.21,99.

– Kaikki tuli annettua radalle. Otti kyllä lujalle, mutta hyvä tämä juoksu oli, Herronen sanoo.

2000 metrillä Herronen oli 9. sijalla ennätysajallaan 6.59.51.

15-vuotiaiden poikien 2000 metrillä GIF:n Aron Åkerlund juoksi 1. erässä toiseksi ennätysajallaan 6.19,07. Kokonaistuloksissa aika oli kymmenenneksi paras.

14-vuotiaiden tyttöjen 800 metrillä KT:n Aino Vuolle juoksi 17. sijalle ajalla 2.35,63.

IF Åsarnan William Strandvall juoksi 15-vuotiaiden poikien 800 metrillä seitsemänneksi ennätysajallaan 2.11,08. Ennätysaika 38,78 tuli myös 300 metrillä, jolla tuli kahdeksas sija.

Seurakaveri Izabelle Viitasalo pinkoi 14-vuotiaiden tyttöjen 300 metrillä seitsemänneksi ajalla 43,86. 100 metrillä Viitasalo juoksi alkuerässään seitsemänneksi ajalla 13,43.

14-vuotiaiden kuulassa IF Åsarnan tytöt sijoittuivat joukkuekilpailussa viidenneksi tuloksella 19,06. Jennifer Holmbäck työnsi 9,57 ja Julia Lindell 9,32. Kiekonheitossa Holmbäck oli 15. tuloksella 23,88.