Mielipiteet

Mielipidekirjoittajien mukaan vaasalainen yrittäjä ja kuntapoliitikko, Kokkolan Viinijuhlien promoottori Tommi Mäki on joutunut ajojahdin kohteeksi

Lukijan mielipidekirjoitus: Yrittäjä Tommi Mäen palo ja into on käsinkosketeltavaa

Olemme huomanneet, kuinka Tommi Mäki on joutunut ajojahdin kohteeksi, vaikka hän on tehnyt tosissaan töitä tämän maakunnan eteen. Hän on rehti ja rehellinen yrittäjä niin kuin pohjalaiset ovat, eikä ole käyttänyt luottamusasemaansa väärin.

Hän on nuoruudestaan asti ollut mukana erilaisissa yhdistyksissä ja yrittäjähenkisissä toimissa. Nuorisovaltuusto oli näkyvin. Ja kun hän lähti opiskelemaan Vaasaan, hän halusi jäädä kehittämään opiskelukaupunkiaan entistä virikkeellisemmäksi ja on onnistunut monessa asiassa.

Vaasan kesään on tulossa mielenkiintoisia festivaaleja lisää. Viimeksi Nightwish-konsertti Vaasan Lemon Soft Stadionilla ennätysyleisöineen. Sen järjestelyt olivat viranomaisten ja yleisön mukaan huippuluokkaa. Niin ikään Sisäsataman rantaravintolankin osalta, josta on tullut kaikenikäisten suosima paikka.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaupunkilaiset pääsevät näppärästi hänen ansiostaan liikkumaan paikasta toiseen sähköpotkulaudoilla. Näyttävät ledivalotaulut mainostavat monta mielenkiintoista asiaa, näitä taulujahan on ympäri kapunkia.

Tommin palo ja into on käsin kosketeltavaa, kuinka hän pyrkii nostamaan Vaasaa ja maakuntaa näkyvämmäksi, eikä hän unohda kotikyläänsä Koskenkorvaa, jonka Super Pesis on lähellä Tommin sydäntä.

Toivomme, että annatte muutkin hänelle täyden tukenne yritystoiminnoissaan ja ideoissaan. Onhan Tommi Vaasan kaupunginvaltuutettu ja valtuuston varapuheenjohtaja, josta näkyvältä paikalta voi ottaa kantaa päivän polttaviin kysymyksiin.

Juha-Pekka Karvonen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

yrittäjä

Jari Mäki

yrittäjä

Jukka Ropponen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

erikoishammasteknikko

Haluatko jatkaa keskustelua aiheesta? Lähetä mielipiteesi tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Lisää aiheesta

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä