Mikä on nopein tapa löytää edullinen laina netistä?

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Digitaaliset rahoitusyritykset ja joustavasti verkossa toimivat nettipankit tarjoavat edullista lainaa joustavasti. Kevyen liiketoimintarakenteen ja uusien teknologioiden täyden hyödyntämisen ansiota ne pystyvät tarjoamaan erittäin kilpailukykyisiä lainoja. Jopa kymmenien tuhansien eurojen suuruisen kohtuullisen koron lainan voi saada hyvin nopeasti.

Kilpailu uusista lainanottajista on kovaa rahoitusyritysten kesken. Netissä toimivat rahoitusyritykset reagoivat kilpailutilanteisiin hyvillä lainatarjouksilla, mikä edesauttaa hyvän lainatarjouksen löytämistä netissä. Lenders.fi on netissä toimiva lainakilpailutuspalvelu, joka auttaa löytämään vallitsevan markkinatilanteen edullisimman lainan yhden helpon hakemuksen avulla.

 

Lainakilpailutuspalvelun avulla säästyy aikaa ja rahaa 

Monille oma tuttu lähipankki saattaa tuntua luontevimmalta paikalta kysyä lainaa. Vertailua saatetaan tehdä pyytämällä muutamalta muulta tunnetulta pankilta lainatarjousta. On tyypillistä, että kovin laajasti ei lähdetä itsenäisesti toteutettua kilpailutusta teettämään.

Lainatarjousten pyytäminen yksi kerrallaan erilaisilta potentiaalisilta rahoittajilta on työläs ja hidas tapa lainan kilpailuttamiseen. Lainatarjousten vertailu voi myös tuottaa hankaluuksia, sillä kaikki rahoittajat käyttävät yksilöllisiä hakemuskaavakkeita ja kukin pankki ilmoittaa tarjouksensa käyttäen omaa lainatarjouspohjaansa.

Lainakilpailutuspalvelun suurimpia etuja ovat laajan kilpailutuksen teettämisen vaivattomuus ja tarjouksien helppo vertailtavuus.Lenders.fi:n kautta haettava laina on käynyt läpi laajan kilpailutuksen, minkä jälkeen tuloksena saatavat lainatarjoukset esitetään kilpailutuksen teettäjälle helposti vertailtavassa muodossa.

 

Lainakilpailutuksen tuloksia on helppo vertailla 

Kymmenillä eri rahoitusyrityksillä teetetyn kilpailutuksen päätteeksi saat eteesi selkeän vertailunäkymän eri lainatarjouksiin. Yhtenevässä muodossa esitetyt lainatarjoukset tekevät tarjousten analysoinnista helppoa. Halvin lainatarjous on korostettuna tuloksissa, mutta suosittelemme aina tutustumaan useampaan edulliseen lainatarjoukseen ja niiden lainaehtoihin.

 

 

Lainaehdoissa on aina eroja. Kaikki lainantarjoajat eivät välttämättä tarjoa mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin tai siitä voi aiheuta kohtuuttomia kustannuksia. Jos aikomuksena on mahdollisuuksien mukaan maksaa laina ennenaikaisesti pois, on tarkistettava lainaehdoista, ettei siitä veloiteta turhia lisäkuluja.

Lainaehdot tulee aina lukea huolella läpi. Niistä voi toisinaan löytyä ehtoja, jotka eivät sovi omiin suunnitelmiin. Tällöin hieman kalliimpi, mutta joustavammat lainaehdot sisältävä lainatarjous on parempi vaihtoehto. Muista myös, että ilmaisen lainakilpailutuksen voi aina teettää uudestaan esimerkiksi erilaisilla takaisinmaksuaikatauluilla.

 

Lainakilpailutuspalvelu tarjoaa ylivoimaisia etuja lainanhakijoille 

Määrällä on väliä silloin, kun teetetään lainakilpailutusta. Mitä laajemman kilpailutuksen teettää, sitä todennäköisemmin tarjoukset sisältävät edullisia lainatarjouksia. Laaja yhteistyö lainarahaa tarjoavien rahoittajien kanssa onkin lainakilpailutuspalvelun suurimpia etuja.

 

 

Kilpailutuksessa mukana olevat rahoittajat tietävät kilpailevansa kymmenien muiden rahoitusyritysten kanssa. Kilpailu uusista laina-asiakkaista on kovaa. Tämän ansiota rahoittajat pyrkivät aina antamaan kyseisen markkinatilanteen edullisimman tarjouksen.

Lainakilpailutuspalvelun tulokset ovat parhaimmillaan nähtävissä jo muutamassa minuutissa ja itse kilpailutuksen teettäminenkään ei vie kuin hetken aikaa. Tämän vuoksi ei ole mitään syytä jättää kilpailutusta tekemättä, vaikka tarvitsemasi lainasumma olisi pieni ja rahantarve kiireellinen.

 

Lainakilpailutuspalvelun käyttö on osa vastuullista lainanottoa 

Lainan ottamiseen liittyy aina myös vastuu lainan takaisinmaksusta. Vastuullinen lainanottaja tekee aina tarkat laskelmat lainan takaisinmaksusta. Lainan hoitokulujen ja lyhennysten jälkeen on käteen jäätävä riittävästi rahaa kaikkiin tarpeellisiin arjen menoihin.

Lainarahan käyttöä on mietittävä tarkkaan. Lainarahaa tulee aina käyttää suunnitelmallisesti eikä liian suurta lainaa pidä ottaa edes varmuuden vuoksi. Liian suuren lainan mukana tulevat tarpeettoman suuret lainanhoitokulut.

Lainakilpailutuspalvelun käytöllä varmistat sen, ettet maksa lainastasi turhia kuluja. Kilpailutuspalvelun tulokset perustuvat lainatarjousten todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää lainakoron lisäksi myös kaikki mahdolliset oheiskulut, kuten esimerkiksi avausmaksun ja tilinhallintamaksut. Lainakilpailutuspalvelun käytön ansiota et erehdy vahingossakaan valitsemaan turhan kallista lainatarjousta.

Lainakilpailutuspalvelun avulla saat tarpeisiisi sopivan lainan nopeasti ja vaivattomasti. Lainarahalla unelmat toteutuvat ja ongelmat ratkeavat, mutta muista myös vastuullisuus. Otettu laina on maksettava takaisin lainaehtojen mukaisesti.