Ruoka
Monien mahdollisuuksien munakoiso – ota talteen herkkukasviksen italialainen luottoresepti ja aasialainen pikalisuke
Kesäkuussa alkaa suomalaisen munakoison sesonki, mutta sitä ennen käsillä on ulkomaisen munakoison kausi. Vihannesosastolta kannattaa poimia napakoita, tummia ja kiiltäviä yksilöitä.
Munakoiso on tomaatin ja perunan sukulainen, ja siitä on saatavilla useita erilaisia lajikkeita. Eroa on koossa ja värissä, mutta suurimmalta osin maku on eri lajikkeissa samantyyppinen.
Kannattaa tutustua ainakin pehmeäkuoriseen japanilaiseen munakoisoon. Lajike on ohut ja pitkä ja kypsyy isoa munak
Tämä sisältö on vain tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.