Ruoka

Nuudelit ovat trendikästä perinneruokaa parhaimmillaan – erilaisia nuudeleita on paljon, mutta mitä eroa niillä on?

Ramen, soba, udon, vermicelli. Erityisesti aasialaisissa ruokakaupoissa nuudelihyllyn pituus saa helposti sormen suuhun. Lännen Media kertoo, miten eri nuudelit eroavat toisistaan. Moni rakastaa nuudeleita, sillä niistä saa helposti monipuolisia ja maukkaita aterioita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ensimmäinen kirjattu merkintä nuudeleista löytyy Kiinasta noin 4000 vuoden takaa. Silloin nuudelit tehtiin leipätaikinasta: Taikinasta tehtiin pitkulaisia paloja, jotka keitettiin vedessä. Sittemmin nuudelien suosio on vain kasvanut. Eikä ole ihan varma olisiko italialaisillakaan ei pastaa, jos kaup

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä