Pääkirjoitukset

Pääkirjoitus: Rahapelien tulokset lähtivät Keparista — Urheilun uutisoinnissa aikataulu vaikuttaa iltaisin

Keskipohjanmaa on toukokuun alusta lähtien mennyt aikaisempaa aikaisemmin painoon. Toimituksen termein lehti menee kiinni nykyisin iltakahdeksalta.

Monelle innokkaalle printtilehden lukijalle lehden aikataulun aikaistuminen konkretisoitui, kun itselle tärkeä sisältö jäi pois. Rahapelien tuloksia et enää löydä paperisesta Keparista, koska lehti on jo painossa tulosten tullessa. Tulokset löytyvät rahapelimonopolin verkkosivuilta.

Viikolla pelattavien otteluiden uutisointi printtilehdessä siirtyy päivää myöhemmäksi painoaikataulun vuoksi. Digissä otteluja uutisoidaan heti pelin päätyttyä. Tästä tuore esimerkki on KPV:n vieraspeli maanantaina Helsingissä. Juttu pelistä ilmestyi Keskipohjanmaan verkkosivuilla iltayhdeksältä. Itse peli oli päättynyt illalla vartin yli kahdeksan. Printissä maanantain pelistä kerrotaan tässä keskiviikon lehdessä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Painoaikataulun aikaistaminen on osa digitaalista murrosta. Kehitystä ei ole voinut katkaista ja digin kehittäminen vaatii myös kompromisseja, jotka eivät synny ilman kipeitä päätöksiä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä