Mielipiteet

Roy Pietilän mielipidekirjoitus: Meidän palkansaajien on tärkeää äänestää

Demokratia on meille tärkeä ja eduskuntavaalit osoittavat sen toimivuuden. Kaikkien palkansaajien äänillä on merkitystä vaalien lopputuloksessa ja Suomen tulevassa poliittisessa päätöksenteossa.

On tärkeää, että kaikki äänestävät aktiivisesti eivätkä jätä äänestämättä. Vaikka oma ääni tuntuu pieneltä teolta, se voi olla ratkaiseva ääni vaalien lopputuloksen kannalta. On myös tärkeää, että olemme tietoisia ehdokkaiden kannoista ja valitsemme sen ehdokkaan, joka parhaiten edustaa näkemyksiämme.

Palkansaajien asema on viime vuosina ollut haastava, kun ostovoimaa on syönyt inflaation kasvu ja työehdot ovat laahanneet jäljessä. Työnantajien voittojen maksimointi on tapahtunut työntekijöiden kustannuksella, vaikka työllisyys on noussut huippulukuihin viime hallituskaudella. Toimeentulon turvaaminen on ollut monelle haasteellista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tarvitsemme poliittista johtoa, joka ymmärtää tavallisten palkansaajien tarpeita ja pyrkii parantamaan heidän asemaansa, koska tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat yritysten menestyksen edellytys ja yhteiskunnan toiminnan perusta.

Demokratian peruspilari on, että jokaisella äänellä on merkitys. Siksi meidän palkansaajien on tärkeää äänestää ja valita sellainen johto maallemme, joka ymmärtää tarpeemme ja pyrkii parantamaan asemaamme. Äänestäminen on yksi tapa vaikuttaa yhteiskunnallisiin päätöksiin ja tehdä Suomesta parempi paikka meille kaikille.

Kirjoittaja on Keski-Pohjanmaan JHL ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Haluatko jatkaa keskustelua. Lähetä mielipiteesti toimitukseen tästä linkistä aukeavalla lomakkeella.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä