Paikallisuutiset

Tena-tuotteita tilanneiden tietoja on saattanut joutua vääriin käsiin tietomurrossa myös Pohjanmaan maakunnissa

Tietoturvaloukkaus voi koskea asiakkaan nimeä, yhteystietoja, mahdollista järjestelmässä ollutta henkilötunnusta sekä tietoa tilauksista. Kuva: Clas-Olav Slotte

Tena-tuotteiden kotiinkuljetuspalvelun asiakkaiden tietoihin on tehty tietomurto. Kohteena ovat olleet yksityisen Westlog Oy:n tiedot, ilmoittivat Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Satakunnan, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueet perjantaina.

Essity Oy:n valmistamien Tena-inkontinenssituotteiden kotiinkuljetuspalvelujen tilaajien henkilötietoja on saattanut joutua vääriin käsiin. Westlog on ilmoittanut henkilötietojen vaarantuneen kyberhyökkäyksessä elokuussa, täydensi Pirkanmaan hyvinvointialue.

Tietoturvaloukkaus voi koskea asiakkaan nimeä, yhteystietoja, mahdollista järjestelmässä ollutta henkilötunnusta sekä tietoa tilauksista.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tietomurron koko laajuus ei ollut vielä perjantaina tiedossa, Päijät-Hämeen hyvinvointialue tiedotti. Satakunnan hyvinvointialueen mukaan tietomurto koskee tämänhetkisten tietojen mukaan useita tuhansia asiakkaita.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä