Paikallisuutiset

Uusin iPhone käy kaupaksi ennätystahtia pakote-Venäjällä – Länsituotteiden saatavuutta selittää Putinin laki, joka siunaa tuonnin ilman valmistajan lupaa

Venäläiskuluttajat ostavat länsimaista teknologiaa suurella rahalla ilman takuuta ja valmistajan papereita. Läntisten laatutavaroiden "rinnakkaistuonti" eli luvaton kierrättäminen kolmansien maiden kautta uhkaa muodostua eurooppalaisyhtiöille ongelmaksi joulusesongin lähestyessä. Suomalaisten ja muidenkin yritysten on tarvittaessa kyettävä todistamaan Yhdysvaltojen ja EU:n viranomaisille, että ne eivät ole rikkoneet Venäjä-pakotteita.

Venäjä on ennennäkemättömässä pakotemotissa, jonka pitäisi kurittaa ja kurjistaa maan taloutta myös poistamalla suosittu länsimainen teknologia kaupoista.

Vastikään kansainvälisesti myyntiin tulleen iPhone14:n myyntiluvut ovat kuitenkin – pakotteista huolimatta – lyöneet ennätyksiä venäläisissä elekt

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.