maanantai 6.2.2023 | 06:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kalajoella Attendon Helmakoti-palvelukodissa koronaviruksen joukkoaltistuminen – Koronavirustartunta on todettu kahdella henkilökunnan jäsenellä ja yhdellä asukkaalla

Minna Mustonen
Pe 12.2.2021 klo 16:03 | päivitetty pe 16:03

Kalajoella Attendon mielenterveyskuntoutujien Helmakoti-palvelukodissa on todettu koronavirustartunta kahdella henkilökunnan jäsenellä ja yhdellä asukkaalla.

Samassa asumisyksikössä asuvat kaikki kolmetoista henkilöä on asetettu altistuskaranteeniin ja koko palvelukodissa on vierailukielto. Tapaus katsotaan joukkoaltistumiseksi.

Tartunnan alkuperä on jäljitetty ja se liittyy aiempaan tartuntaketjuun. Asukkaita, heidän läheisiään sekä henkilökunnan jäseniä on tiedotettu asiasta.

Tartunnat raportoidaan tartunnan saaneen henkilön kotipaikkakunnan mukaan. Tästä johtuen kaikki Kalajoella ilmenevät tartunnat eivät kirjaudu Kalajoen tilastoon.

THL:n tilastoon on kirjautunut tänään yksi uusi koronavirustartunta Kalajoella. Tartunta liittyy aiempaan tartuntaketjuun ja tartunnan saanut on jo aiemmin ollut karanteenissa. Kyseisestä tartunnasta ei ole seurannut uusia altistumisia.

#
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »