Paikallisuutiset

Himankalaiset aloittaneet nimien keräämisen varhaiskasvatuspaikkapäätöksen kumoamiseksi – "Jos oikaisuvaatimus ei tuota tulosta, etenee asia hallinto-oikeuteen"

Useampi himankalainen perhe vaatii oikaisua Kalajoen kaupunginhallituksen päätökseen, jolla esiopetus ja esiopetuskokeilu ollaan siirtämässä kolmen vuoden ajaksi Pahkalaan. Janette Korven lisäksi tätä mieltä ovat muun muassa Maija Uusitalo, Risto Tilus ja Jonna Mild.
Useampi himankalainen perhe vaatii oikaisua Kalajoen kaupunginhallituksen päätökseen, jolla esiopetus ja esiopetuskokeilu ollaan siirtämässä kolmen vuoden ajaksi Pahkalaan. Janette Korven lisäksi tätä mieltä ovat muun muassa Maija Uusitalo, Risto Tilus ja Jonna Mild. Kuva: Hanna Parhaniemi

Kalajoella on alettu kerätä nimiä listaan, jolla vaaditaan kaupunginhallituksen Himangan varhaiskasvatusopetuspaikasta tekemän päätöksen kumoamista.

– Oikaisuvaatimus on nähtävissä sosiaalisessa mediassa sekä useissa liikkeissä Himangalla ja Kalajoella. Nimiä kerätään tiistaihin (20.7.) saakka, jonka

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä