maanantai 6.2.2023 | 05:20
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nepalilainen opiskelija Ajung Bhalami katosi viikonloppuna Kokkolassa – Puskaradio Kokkolan julkaisu kerää huolestuneita kommentteja, poliisi tiedottaa maanantain aikana

Päivi Savela
Ma 5.12.2022 klo 10:06 | päivitetty ma 12:56

Pohjanmaan poliisi selvittää nepalilaisen vaihto-oppilaan katoamista Kokkolassa.

Keskipohjanmaan toimituksen tietojen mukaan siviilipukuiset poliisit kävivät jo viikonloppuna kokkolalaisessa ravintolassa kyselemässä ihmisten havaintoja. Maanantaina poliisiauto nähtiin Centria-ammattikorkeakoulun pihassa.

Vielä viikonloppuna poliisi ei tiedottanut katoamistapauksesta. Maanantaina poliisi kertoi tiedottavansa katoamistapauksesta saman päivän aikana.

Poliisin Twitter-viestin mukaan kadonnut on nimeltään Ajung Bhalami, ja hän katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä Kokkolassa.

Hän on 160-165 cm pitkä ja hänellä oli yllään oranssi takki. Poliisi kertoi maanantaina Twitterissä, että kaikki tiedot tulee ilmoittaa sähköpostilla vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Iltalehden tietojen mukaan oppilas katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pohjanmaan poliisi on vahvistanut asian.

Sosiaalisessa mediassa jaetun julkaisun mukaan nepalilaisoppilas olisi nähty viimeksi puoli yhden ja yhden välisenä aikana.

Julkaisun mukaan hän on 160–165 senttiä pitkä ja puhuu vain englantia.

Vaihto-oppilaan katoamisesta on tehty julkaisu Facebookin Puskaradio Kokkola -ryhmään. Julkaisu on kerännyt yli 60 kommenttia.

Pohjanmaan poliisi ei ole tiedottanut katoamisesta virallisesti. Poliisi aikoo tiedottaa asiasta maanantain aikana.

///Uutista on päivitetty kello 12.27 poliisin Twitterissä julkaisemilla tiedoilla sekä kello 12.56////

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.

Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »