Paikallisuutiset

Laskiaispullien aika on käsillä: "Se on niin järkyttävän hyvänmakuinen ihan sama kummalla täytteellä", toteaa kokkolalainen leipomoyrittäjä Sasu Iivonen – Kumpaa sinä suosit, hilloa vai mantelimassaa?

Paikalliset pienet leipomot ovat toisilleen tuki kilpailussa suuria teollisia leipomoita vastaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talvi ja kevät ovat leipomoiden sesonkiaikaa ainakin pienemmissä niin sanotuissa käsityöleipomoissa. Ensin herkutellaan helmikuussa runebergintortuilla ja heti perään laskiaispullilla.

Ystävänpäivänä on leivos- tai munkkikahvien paikka. Pääsiäinen ja vappusesonki ovat vuorossa seuraavina.

– Kokonaisuu

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä