Hillilän hätäiset hurahtivat hitaaseen hapanjuurileivontaan – Kumihanska nousee merkiksi, kun ruokittu juuri on valmista leivottavaksi
Kalajoelta kotoisin oleva Henna Isokääntä kisaa Koko Suomi leipoo -ohjelmassa: ”Uskomattoman hieno kokemus!”
Koko Suomi leipoo -ohjelman uusi kausi omistetaan pyhäjokisen kisaajan muistolle ‒ Kuoli tapaturmaisesti
Leipuri-kondiittoriksi valmistunut Lilja Kangas pääsi töihin jo opiskeluaikana – Kokkolaan hän ei kuitenkaan aio jäädä
Kokkolalaisyrittäjä nähdään Suomalaisen menestysreseptin semifinaalissa – Sai jo vuolaat kehut tv-kokki Jyrki Sukulalta
Mustikkapiirakka on kesän odotettu herkku – Koristele se vaihteeksi marengilla tai suloisilla tähtipäällysteillä
Äiti jos kuka on brunssin arvoinen – tässä kaksi piirakkavaihtoehtoa valmistaikinasta ja kahdenlaista raikasta salaattia
Pulla on parasta laskiaisperinnettä – pulkkamäki voi jäädä väliin lumettomuuden vuoksi, mutta laskiaispulla ei koskaan!
Kokkolalainen Pirjo Haapasalo on leiponut 60 vuoden aikana valtavan määrän piparkakkutaloja: ”Kun tauti tulee, niin sille ei voi mitään!”
Joulukuussa jauhopeukalot pyörivät vinhaa vauhtia – Kinuskikissa Sini Visa inspiroi leivontaharrastajia uusilla resepteillä
Jauhoilla jammailua – Haloo Helsinginkin kanssa yhteistyötä tehnyt Juho Isokangas leipoo nykyään työkseen juurileipää
Tule hyvä kakku eli ihanan tahmeat mutakakut – valitse suklaa huolella, koska se on mutakakun tärkein ainesosa
Laskiainen on helmikuun herkkuhetki – Täytteestä ei tarvitse nyt kiistellä, sillä hillolle ja mantelimassalle löytyy uusi vaihtoehto
”Sade alkoi jo alkumatkasta ja lakeuksilla tuuli joka suunnasta vastaan” – Elina Koponen pyöräili Espoosta Kokkolaan
Kauppakeskus Chydeniastakin noin puolet omistavan olympiavoittaja Samppa Lajusen entinen "ultraluksushotelli" muuttuu Waldorf Astoriaksi