Paikallisuutiset

Deloitten selvitys: Kolmasosa eurooppalaisille tuotetusta ruoasta joutuu hävikkiin

Yhtä ihmistä kohti ruokahävikki on 173 kilogrammaa vuodessa, Deloitte kertoo. LEHTIKUVA / TROND H. TROSDAHL
Yhtä ihmistä kohti ruokahävikki on 173 kilogrammaa vuodessa, Deloitte kertoo. LEHTIKUVA / TROND H. TROSDAHL Kuva:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kolmasosa eurooppalaisten käyttöön tuotetusta ruoasta joutuu hävikkiin, ilmenee konsulttiyhtiö Deloitten selvityksestä. Yhtä ihmistä kohti se tarkoittaa 173:a kilogrammaa vuodessa.

Ruokahävikkiä voisi Deloitten mukaan merkittävästi vähentää. Se onnistuisi esimerkiksi lisäämällä kuluttajien tietoisuut

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä