Paikallisuutiset

Glorian päätoimittajasta dekkaristiksi Torvenkylälle – Saila-Mari Kohtalan unelma kirjailijan urasta käy toteen: "Sopimuspäivänä oli epätodellinen olo – että nyt se tapahtui"

Kannuksesta lähtöisin oleva Saila-Mari Kohtala on solminut kustannussopimuksen Otavan kanssa. Keski-Pohjanmaalle sijoittuva dekkari julkaistaan ensi vuonna.

Tämän kirjoituspöydän äärellä Saila-Mari Kohtala haaveili viime syksynä voivansa kirjoittaa kirjoja. Nyt unelma on käynyt toteen.
Tämän kirjoituspöydän äärellä Saila-Mari Kohtala haaveili viime syksynä voivansa kirjoittaa kirjoja. Nyt unelma on käynyt toteen. Kuva: Hanna Parhaniemi

Viime syksynä Saila-Mari Kohtala istui vanhan kirjoituspöydän äärellä kakkoskodissaan Himangan Torvenkylällä. Tuolloin hän kertoi Keskipohjanmaalle toiveensa kirjoittaa vielä jonain päivänä kirjoja tuon pöydän äärellä. Unelma kävi toteen vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun Kohtala solmi kustannus

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.